KTPI nieuwe stijl onder leiding van het DNA-lid, Oesman Wangsabesari, heeft de vorige week woensdag een wijkvergadering in Tuinstad/Lelydorp gehouden. Vele bewoners van Tuinstad en omgeving kregen het goede nieuws dat hun lang verwachte grondbeschikkingen nu eindelijk in orde zijn en direct beschikbaar zijn.

” Andere aanvragen die lopende zijn zullen binnenkort worden afgehandeld,” volgens Wangsabesari. Hij is voorzitter van de vaste commissie in DNA van het ministerie van Ruimtelijke Ordening, Grond en Bosbeheer(RGB). Het DNA-lid hield de aanwezigen voor dat RGB-minister, Steven Relyveld en de Presidentiële Commissie, heel veel werk verzetten om de vele achterstanden van grondaanvragen versneld in te lopen . De wijkvergadering werd georganiseerd door de coördinatoren, Hans Sandjon en Eddy Tordjo van district Wanica, bijgestaan door het kernbestuur van Tuinstad.

Wangsabesari gaf verder uitleg over de stand van zaken omtrent de voorbereiding van de verkiezingscampagne van KTPI nieuwe stijl( KNS) en de activiteiten van de organisatie die direct gericht zijn om de kwaliteit van het leven van de burgers te verbeteren. In dit kader werden het woningbouwprogramma en het kassenteelt project formeel gepresenteerd, die zeer enthousiast door de vele aanwezigen werden ontvangen.

De registratie verloopt heel vlot en volgens schema zullen de eerste kassen en huizen eind september 2013 in Suriname arriveren. Het concept van de combinatie van een huis en plantenkas is speciaal door KNS ontwikkeld en behoort tot de vele ontwikkelingsmodellen die de organisatie heeft ontwikkeld ter realisering van de ultieme visie van KNS, nl: het verbeteren van de kwaliteit van het leven van de gemeenschap.

Minister Ismanto Adna van Sport en Jeugdzaken was ook aanwezig en gaf de aanwezigen informatie over het beleid en de activiteiten van het ministerie.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.