PARAMARIBO- Enkele kritische burgers hebben GFC Nieuws erop geattendeerd dat de Ringweg- Noord in meer dan deplorabele staat verkeert. Via de mail laat een boze inwoner van Tourtonne, die overigens dagelijks gebruik maakt van de weg, zijn misnoegen hierover duidelijk blijken.

“Deze weg is gewoon verkracht door de overheid. Er waren gigantische levensgevaarlijke kraters in de weg. Vervolgens werden deze enkele weken geleden geplombeerd door een ‘beul’. Het is gewoon verschrikkelijk om te zien op welke wijze mijn belastinggeld is verkwanselt door een stelletje amateurs die kennelijk in dienst zijn van de overheid. Het dichtmaken van de gaten in de weg is op zo’n vreselijke wijze gebeurd, dat ik mij afvraag wie er toezicht op heeft gehouden. Het is gewoon schandalig. Ik nodig elke burger uit om een kijkje te gaan nemen. Dit kan echt niet”, aldus een passage uit de boze mail.

De GFC redactie verneemt verder dat er gisteravond een bijna frontale botsing heeft plaatsgevonden op een gedeelte waar de weg is geplombeerd. De autobestuurder R. J. wilde het slechte gedeelte nabij een doorgetrokken streep bij een bocht vermijden. Op dat moment kwam er echter een tegenligger op dezelfde rijhelft met hoge snelheid aanrijden. Op het nippertje werd een ernstige botsing voorkomen.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.