door Andjenie Harkhoe

PARAMARIBO- Verschillende kritische burgers uit Paramaribo- Noord maken zich zorgen over een volgens hen nieuw fenomeen in de hoofdstad. Ze attenderen de redactie erop dat er voor de deuren van sommige supermarkten in de wijk, twee zeer jonge meisjes worden waargenomen die garnalen aan klanten proberen te verkopen.

GFC Nieuws verneemt van een docente die dit tafereel heeft mogen aanschouwen, dat de meisjes er helemaal opgemaakt bijlopen.  Vandaag was dat volgens haar weer het geval. “Ik denk dat de meisjes rond de zeven of acht jaar oud moeten zijn. Ze hebben volledig make-up op hun gezicht en één draagt een trendy hoed. Ik heb sterk het vermoeden dat een oudere persoon op afstand in de auto blijft en de kids instructies geeft om iedereen aan te spreken. Gevraagd wordt of er interesse bestaat in het kopen van garnalen”, zegt de docente.

“ik maak mij zorgen om deze ontwikkeling. Kinderen van die leeftijd horen zich met andere zaken bezig te houden. Het lijkt wel een vorm van kindermisbruik . Hopelijk kan de overheid dit goed onderzoeken en maatregelen treffen want dit past niet”, aldus de docente op zorgelijke toon.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.