Het Korps Politie Suriname is geconfronteerd geworden met een app-bericht waarin een overzicht is gegeven van twintig (20) gepleegde strafbare feiten in het ressort Nieuwe Haven. Het betreft de periode tussen donderdag 23 februari tot en met maandag 13 maart.
Naar aanleiding van dit bericht heeft de korpsleiding een onderzoek laten instellen. Uit dit onderzoek is gebleken dat de politie van zeventien (17) gepleegde strafbare feiten op de hoogte is gebracht, waarvan er ook aangifte is opgenomen. Het gaat hier om twee berovingen, twee woninginbraken en de overigen betreffen diefstallen uit voertuigen. De politie heeft klaarheid gebracht in zes van deze onderzoeken. Zes verdachten zijn aangehouden en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek in de overige zaken wordt voortgezet.
De politie doet wederom een dringend beroep op bestuurders van voertuigen om geen waarde volle zaken in hun auto achter te laten en alert te zijn bij het parkeren van hun voertuigen op locaties.

The post Korps Politie Suriname onderzoekt inbraken ressort Nieuwe Haven appeared first on Korps Politie Suriname.

Dit bericht is afkomstig van Korps Politie Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.