Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Korps Politie Suriname 2019-05-25 18:41:41

Korps Politie Suriname 2019-05-25 18:41:41

Het Arrestatie Team heeft in de avond van donderdag 23 mei de vermoedelijke doorrijder Regillio M. Aangehouden. Regilio wordt ervan verdacht op donderdag 16 mei de 50-jarige C.B. aangereden te hebben aan de Anamoestraat waarna hij C.B. in hulpelose toestand achter liet.
De politie van het ressort Geyersvlijt kreeg op donderdagmorgen 16 mei de melding, dat een man bewusteloos langs de Anamoestraat lag. De wetsdienaren troffen de man, die naderhand de 50-jarige voetganger C.B. zou blijken te zijn, bewusteloos langs de weg met onder andere een zware letsel aan zijn hoofd. Het slachtoffer C.B. is opgenomen op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis.
Dank zij informaties vanuit de samenleving en beeldmateriaal van de aanrijding is de politie Regillio, M. op het spoor gekomen. Hij is aangehouden en in verzekering gesteld hangende het onderzoek. Regillio ontkent dat hij C.B. heeft aangereden. Volgens hem heeft iemand anders het strafbaar feit gepleegd. Voorts dat die persoon inmiddels naar het buitenland vertrokken is.
De auto waarmee de verdachte regillio vermoedelijk de aanrijding gemaakt heeft is achterhaald en is in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

The post appeared first on Korps Politie Suriname.