PARAMARIBO- Het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling zal de komende week een leermiddelenbeurs organiseren. Dit zal het geval zijn vanaf maandag aanstaande en duurt 3 dagen. De organisatie valt onder supervisie van de werkgroep die door president Desi Bouterse is ingesteld om het onderwijsniveau te helpen opkrikken.

De taskforce is van plan om nieuwe leerboeken te presenteren aan de gemeenschap waarna het de bedoeling is dat er werksessies volgen voor onderwijsgevenden. Het is van belang na te gaan welke onderdelen belangrijk zijn binnen het Surinaams onderwijs. Het is de bedoeling dat bij de start van het nieuwe schooljaar de boeken al zullen worden gebruikt. De taskforce onderwijs is door de president in het leven geroepen om de minister bij te staan bij het uitvoeren van het beleid.

Voorts moeten er naar nieuwe mogelijkheden worden uitgekeken om onderwijsproces te vernieuwen en verbeteren. De eerdergenoemde beurs is daar een onderdeel van en wordt gehouden in Hotel Krasnapolsky.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.