GFC NIEUWS- Vanaf 13 juli zal de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM) tweemaal per week op de route tussen Amsterdam en Paramaribo vliegen.

Het KLM-toestel zal vooralsnog binnenkomen met vracht vanuit Amsterdam en vertrekken uit Paramaribo met passagiers en vracht richting Amsterdam.

Het vluchtschema zal er, onder voorbehoud van wijzigingen, als volgt uitzien: Op de maandag en vrijdag vertrek uit Amsterdam met de KL713 om 10:40 uur met aankomst in Paramaribo om 15:00 uur.

Op dinsdag en zaterdag vertrek uit Paramaribo met de KL714 om 18:00 uur met aankomst in Amsterdam om 08:00 uur (volgende dag). Deze vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing B777-200 of -300 met Wifi aan boord.

Passagiers hoeven zich niet te melden bij de Nederlandse Ambassade en kunnen een ticket kopen online via www.klm.sr, via email pbmreservations@klm.com of bij het KLM kantoor aan de Hofstraat 1.

Passagiers kunnen op de volgende website checken of ze naar Nederland kunnen reizen: https://www.nederlandenu.nl/reizen-en-wonen/visa-voor-nederland/qas-voor-inreizen-in-nederland.

“Omdat de veiligheid van u, de crew en onze employees voorop staat, adviseren wij u zich te houden aan de protocollen en maatregelen opgesteld door de overheid, de luchtvaartmaatschappij en luchthavens,” schrijft de KLM.

Voor meer informatie wordt verwezen naar de website www.klm.sr en voor een duidelijk beeld van de maatregelen op Schiphol en aan boord naar de YouTube link https://youtu.be/1-2OOj9DyPE

Het bericht KLM tweemaal per week van Paramaribo naar Amsterdam verscheen eerst op GFC Nieuws.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.