De ouders van de Britse kleuter Sonny Rees zullen zijn tweede verjaardagsfeestje niet snel vergeten. Het gezin trok naar de eettent Frankie and Bennie in het Welshe Swansea, maar dat zal waarschijnlijk de laatste keer geweest zijn. Sonny kreeg er whisky met een alcoholpercentage van 40 procent voorgeschoteld, in plaats van een fruitsapje.

Pas nadat Sonny tien keer aan zijn water aangelengd met whisky genipt had, begon het moeder Nina te dagen dat er iets mis was. Dit meldt de Huffington Post. ‘Toen we onze drank kregen, moedigde ik Sonny net aan om wat te drinken, omdat we erg zout aan het eten waren’, vertelt Nina.

‘Tot ik Sonny bizarre gezichten zag trekken tijdens het drinken heb ik het zelf geproefd. Hij was verdorie ‘een double’ aan het drinken.’

Het personeel kon het eerst niet geloven, tot zij zich realiseerde dat ze de drank van Sonny verwisseld hadden met die van de vierders van een vrijgezellenavond, elders in het restaurant. De kleuter werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij even aan de monitor werd gelegd maar snel terug naar huis mocht. Frankie and Bennie heeft inmiddels verontschuldigingen aangeboden.

(ad.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.