De Kiwanis Club Paramaribo Central heeft een lopende samenwerking met de Fatimaschool. Als onderdeel van deze symbiose verdeelt de club elk jaar de zogenoemde ‘motivatiepakketten’ onder de best geslaagden en de leerlingen met de hoogste cijfers.

Dit jaar, woensdag 17 augustus, was het de vijfde keer dat de Kiwanis Club Paramaribo Central de kinderen bedenkt.

“Wij zullen de kinderen blijven motiveren zodat zij zich nog meer inzetten om hun best te blijven doen op school”, geeft Kitty Derby, president KCPC, aan. “Zij kijken er echt elk jaar naar uit en doen dus hard hun best om in aanmerking te komen voor een pakket en dat is ook wat wij ons beijveren”, vult zij aan.

De motivatiepakketten bestaan onder andere uit een schooltas met inhoud en een rol kaftpapier. De kinderen ontvingen een certificaat en werden ook getrakteerd op een hapje en een drankje.

De slogan van Kiwanis International is ‘Serving the children of the world”. Kiwanis Club Paramaribo Central zet zich in voor het Surinaamse kind, dat centraal staat binnen de service club. Door elk jaar fundraising activiteiten te organiseren is de club in staat om waar nodig in te spelen op de behoefte van het kind.

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.