Staatsolie heeft gekozen om “GO2” als basis voor het nieuwe merk voor de Suritex servicestations te hanteren. Dit besluit is genomen na overleg met de directie van Suritex en een jurist gespecialiseerd in merkenrecht. De geselecteerde naam staat in Suriname nog niet geregistreerd.

De geselecteerde naam vormt de basis van het merk dat Texaco als herkenningsteken op de servicestations heeft, zal vervangen. Het zal echter nog enige tijd duren voordat dit merk is ontwikkeld en in definitieve vorm kan worden gepresenteerd aan de gemeenschap.

Er wordt namelijk nog gewerkt aan onder andere het logo, de kleuren, de opmaak, de schrijfwijze en de uitspraak. De samenstelling hiervan zal samen met de uitgezette strategie voor het bedrijf, leiden tot het merk dat zich zal onderscheiden van andere merken en producten, zowel nationaal als internationaal.

Staatsolie zal de gemeenschap op de hoogte blijven houden van de ontwikkeling van het merk en dankt de gemeenschap voor de geleverde bijdrage aan de “Kis A Grani” naamgevingscampagne.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.