Een vrouw uit Benin (Afrika) is tijdens een dienst in een Nigeriaanse evangelistische kerk bevallen van een doodgeboren kind. Vanwege de opvallende vorm van de embryo is de kerk nu een toeristische attractie aan het worden.

De vrouw kreeg opeens weeën en beviel ter plekke van een baby, die volgens de lokale bevolking veel op een veulentje lijkt.

Andere kerkbezoekers reageerden geschokt, schrijft Sunnews. De pastoor zou op het moment van de bevalling hebben gebeden voor de gezondheid van de vrouw.

De vrouw begon tijdens de dienst opeens te schreeuwen en te bloeden. Ze zou al een tijdje last hebben gehad van haar buik.

Volgens de priester is deze geboorte een uniek geval. ”Ik heb tijdens mijn gebeden regelmatig mensen allerlei voorwerpen zien uitspugen, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt.”

De kerk heeft sinds de wonderlijke gebeurtenis veel meer bezoekers gekregen, die allemaal een glimp willen opvangen van het uitwerpsel van de vrouw.

Er wordt onderzoek gedaan naar de vreemde vorm van het doodgeboren kind. De moeder van het kind staat binnenkort de pers te worden, meldt Sunnews.

(nu.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.