De uitslag werd gevierd met een prachtig afzwaai moment

De Kangoeroe Community School heeft voor de 4e keer op een rij, deelgenomen aan de GLO-toets en wederom met formidabel succes. Er is een hoog slagingspercentage 94% behaald, hetgeen weer ver boven het landelijk gemiddelde uitvalt, meldt de school in een persbericht.

“Dat wil zeggen dat onze formule werkt,” zegt de schoolleiding. “Een no-nonsense mentaliteit van hard werken wordt toegepast op alle onderdelen van ons onderwijs: van zaakvakken tot muzische vorming. Van schoolzwemmen tot kinderopvang.”

De leiding zegt dat er continu veel wordt geïnvesteerd in de school, het kind en in het team. De doorgaande ontwikkeling van kinderopvang tot basisschool (kindercentrum) uit zich in de goede resultaten die ook dit jaar behaald zijn.

De studenten van groep 8 waar straks afscheid van wordt genomen, waren overwegend kinderen die de hele Kangoeroe-opleiding hebben genoten. Sommige al vanaf de Kinderopvang. Ze vertrekken als volwaardige pubers, zelfstandig, talentvol en met een behoorlijke dosis zelfvertrouwen.

“We hebben ze zich zien ontwikkelen, groeien en bloeien. Op de klimrekken, soms in de bomen, op de trap, in de klas en op het schoolterrein. Wat ons goed doet als leerkrachten is wanneer afgezwaaide leerlingen tevreden terugkijken naar hun oude vertrouwde nest met een blik van waardering,” zegt de leiding.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.