Terwijl het pas gisteren echt bekend werd dat bezoekers aan het Carifesta XI Film Festival tot en met 23 augustus gratis films mogen bezoeken in TBL Cinemas, leert de realiteit dat de kaarten reeds lang afgehaald mochten worden. Het Carifesta Film Festival ging afgelopen maandag van start en duurt tot vrijdag 23 augustus, morgen dus. Personen die vandaag naar TBL Cinemas togen om toegangskaartjes af te halen, kregen van de dame bij de kassa te horen dat de kaarten voor sommige films reeds op zijn.

“De kaarten mochten al lang afgehaald worden”, werd tegen een dame aan de andere kant van de kassa gezegd. Zij wilde graag het 42 minuten durend verhaald over Anton de Kom en “Psst, schatje”, een film van 9 minuten zien. Beide films worden morgen vertoond, respectievelijk 16:00 uur en 18:45 uur vertoond, echter zouden er voor deze films geen kaarten meer zijn. Volgens de dame bij de kassa mochten kaartjes voor films van de volgende dag of later in de week al in de afgelopen dagen afgehaald worden.

Op het Carifesta Filmfestival zijn er producties te zien uit Aruba, Barbados, Belize, Bonaire, Chili, Cuba, Curaçao, de Dominicaanse Republiek, Guadeloupe, Guyana, Indonesië, Jamaica, Haïti en een Haïtiaanse/Cubaanse film.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.