Jörgen Raymann opent expo Erwin de Vries in Suriname

Op dinsdag 17 juli gaat in De Hal aan de Grote Combéweg 45 te Paramaribo een bijzondere expositie met werken van kunstenaar Erwin de Vries van start. Speciale gast daarbij is de bekende cabaretier Jörgen Raymann.

De grote kunstenaar Erwin de Vries blijft de samenleving iedere keer weer verrassen met zijn beelden en schilderijen van de hoogste kwaliteit. Hij is een kunstenaar die van geen ophouden weet: ouderdom, pensioen, het zijn voor hem geen redenen om te stoppen.

Zijn portretten overtreffen alles, hij weet de mens tot in zijn diepste wezen uit te beelden. Het pas onthulde portret van de historicus dr. André Loor bij het Nationaal Archief Suriname is een van de vele voorbeelden, alsook het monumentale, gezag uitdragende beeld van wijlen vakbondsleider Fred Derby aan de Dr. Sophie Redmondstraat.

De expositie genaamd ‘ERWIN EXPOSEERT!’ in de De Hal, Grote Combéweg 45 is open voor publiek op woensdag 18 en donderdag 19 juli van 18:00 tot 21.00 uur. Erwin de Vries zal beide avonden zelf aanwezig zijn.

Dit bericht is afkomstig van Suriname | Waterkant.Net. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.