NIEUW- NICKERIE- De jongerensportdag van afgelopen zaterdag in Nickerie is goed verlopen. De organisatie is zeer tevreden met de opkomst en verloop van deze sportdag. De aanwezige jongeren en kinderen van Nickerie hebben de hele dag door genoten van de verschillende sporten en spelen.

Om 9.00 uur waren er al enkele vliegers in de lucht en in de middag om 14.00 uur waren er ongeveer 30 vliegers in de lucht. De grootste vlieger was hoger dan twee meter en ongeveer 1.70 m breed. Er hebben drie jeugdteams meegedaan aan de jeugdvoetbalwedstrijden en later in de dag twee veteranenteams.

Bij zakkenspringen hebben er 30 jongeren meegedaan alsook bij bollenhappen. Aan de tekenwedstrijd deden 20 jongeren mee.

Vroeg in de morgen vonden de kickbokswedstrijden plaats, waarbij er een aantal wedstrijden werden gespeeld door de kickboksers. Daarna vonden er karatedemonstraties plaats waarbij het jongerenpubliek ook kon meedoen met de oefeningen. Uit de ongeveer 30 vliegers won Akash Jaglall de prijs van grootste vlieger.

De prijs voor de mooiste vlieger ging naar Tameshwar Dhiraj. Bij de vliegerwedstrijd werden er acht prijzen gewonnen, waaronder vier hoofdprijzen bestaande uit een trofee en een schoolpakket. Bij de tekenwedstrijden waren er drie klassen in de leeftijdklasse, waardoor er negen winnaars waren.

Er zijn in totaal 60 hoofdprijzen, bestaande uit een schooltas met schoolinhoud, weggegeven en verder waren er nog tientallen troostprijzen. De organisatie was zeer blij met in het bijzonder de sponsoren, ondersteuners en deelnemers. Door hun bijdrage konden de Nickeriaanse jongeren een leuke sportdag beleven en zijn ze voorzien van schoolmateriaal dat moet bijdragen aan een succesvol schooljaar.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.