PARAMARIBO- Het jongerenkoor Hope and Togetherness heeft vandaag, in verband met Moederdag, een wasautomaat aan het bejaardentehuis Majella gedoneerd. Het hoofddoel van het koor is middels zang het woord van God verkondigen, maar de jongeren hebben zich in het jaar 2012 ten doel gesteld meer sociale projecten uit te voeren. De onlangs gekozen voorzitter, Harvey Lisse, is van mening dat het koor meer terug moet geven aan de Surinaamse gemeenschap, omdat de gemeenschap het koor altijd ondersteunt bij haar activiteiten.

Deze donatie mag gezien worden als de eerste in een reeks van sociale projecten voor verschillende behoeftige groepen.

Het bestuur, de leden en de dirigent van het jongerenkoor hopen met deze donatie het tehuis, maar meer nog de daar woonachtige bejaarden, aardig op weg geholpen te hebben. Het koor hoopt eveneens dat andere sociale groepen, bedrijven en individuen dit voorbeeld opvolgen. Vermeldenswaard is dat ook Kirpalani bijdroeg aan deze donatie, door de inkoopprijs van de wasautomaat met 40 % te verlagen.

Vorig jaar heeft Hope and Togetherness haar eerste muziektheaterstuk “The Battle Is Not Yours” in het Sint Petrus en Paulus kathedraal gepresenteerd op drie opeenvolgende dagen. Dit was voor het koor een enorm succes en het koor wenst binnenkort hiervan een video-opname te maken. Het bestuur is thans bezig de mogelijkheden te bekijken en fondsen te vergaren om dit te kunnen realiseren.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.