Districtscommissaris Harriëtte Ramdien

PARAMARIBO – De jongeren van Coronie willen districtscommissaris Harriëtte Ramdien behouden voor het district. Zij boden vanmorgen een petitie aan de minister van Regionale Ontwikkeling (RO) aan. Zij vroegen minister Stanley Betterson, die samen met onderminister Mahinder Gopi, de petitie in ontvangst nam, deze door te geleiden naar de president. Al maanden heerst er een gespannen sfeer in Coronie tussen de groep die Ramdien weg wil hebben en de groep die haar wil behouden.

Eerder zeiden de DNA-leden van Coronie Remie Tarnadie (MC/NDP) en Anton Paal (MC/PALU) de samenwerking met de DC op. De voortrekker van de jongeren, Sergio Udenhout, zegt dat Ramdien in het begin inderdaad koppig was, maar gaandeweg heeft zij leren luisteren naar de jongeren. Zij is altijd bereikbaar en zet zich in voor de jongeren.

Udenhout ziet niet graag dat zij vertrekt omdat dan alle afspraken die zijn gemaakt, zullen stagneren, omdat weer van “af” moet worden begonnen. Ramdien heeft in een eerder gesprek met GFC Nieuws gezegd pas te vertrekken wanneer zij van de president een schrijven ontvangt, waarin staat dat zij vervangen wordt. Zij gaat normaal door met haar werk in het district Coronie.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.