PARAMARIBO- Vanmorgen rond half vier gingen meer dan tien Hindostaanse jongeren met elkaar op de vuist. Dit gebeurde op de hoek van de Matauliweg en de Vioolstraat in de wijk Kwatta. Daarbij vielen er over en weer rake rake klappen. Een jongeman werd daarbij ook vastgehouden en kreeg klappen en schoppen op zijn lichaam te incasseren.

Het is vooralsnog onduidelijk wat de aanleiding is geweest voor het geweldsincident.

Enkele geschrokken buurtbewoners zeggen aan GFC Nieuws dat ze tijdens hun nachtrust wreed werden gestoord door luid geschreeuw van jongens. Daarna werden er geluiden van gierende banden waargenomen. Tenminste vier voertuigen stopten op  de locatie om te bemoeien met de vechtpartij.

Na een half uur kwam de politie, maar toen was de grote meerderheid al vertrokken. Er zaten nog een paar jongens bij de brug bij te komen van het gebeurde.

“Ik heb wel begrepen dat de politie iets in beslag heeft genomen. Echter zijn er op dat moment geen aanhoudingen verricht. De vechtersbazen waren bij aankomst van de politie al verdwenen. Ik kan u meedelen dat er zwaar is gevochten. Ik weet echter niet of er ernstige gewonden zijn gevallen”, aldus een geschrokken bewoner vanmorgen rond vijf uur tegenover de GFC redactie.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.