Een 15-jarige jongen die met zijn vriendin op de Henck Arronstraat liep, komende vanuit de Grote Combeweg en gaande in de richting van de Wulfinghstraat, is lastiggevallen door acht personen die liepen in de  tegenovergestelde richting. 

Gekomen ter hoogte van de SWM ontstond er een woordenwisseling tussen de acht verdachten en het slachtoffer. Op een gegeven moment haalde een van de verdachten vermoedelijk een gaspistool tevoorschijn en heeft op het slachtoffer geschoten. 

De jongen liep drie schotverwondingen op ter hoogte van zijn linkerarm en linkerbeen. De verdachten hebben buitgemaakt een schoudertas inhoudende een pinpas van de DSB, huissleutel en een IPhone oplader. Vervolgens kozen de verdachten het hazenpad en zijn richting de Wulfinghstraat gerend. 

Gekomen ter hoogte van het Kantongebouw werden zes verdachten door militairen en BBS’ers (Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname) die de wacht houden bij het Kantongerecht aangehouden. Twee verdachten zijn nog voortvluchtig.

Het slachtoffer is met een visumformulier verwezen naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor medische behandeling.

PK

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.