Bekijk het volledige bericht hier op GFC Nieuws Jongedame (25) wenst luxueus leven maar wordt voor de gek gehouden door ‘rijke suikeroom’

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De vijfentwintigjarige Rani snakt naar een luxe levensstijl.

Om dit te financieren, onderhoudt ze relaties met rijke suikerooms. Echter kwam ze tot de ontdekking dat niet alle sugar daddy's zijn wat ze beweren te zijn.

Vanaf het allereerste begin leek Dave anders dan de andere mannen die ik via deze sites had ontmoet of gesproken.

Dave bleek geen ‘sugar daddy’, maar een ‘salt daddy’ te zijn. Dat is iemand die doet alsof hij een suikeroom is en meisjes wil verwennen, terwijl hij ze alleen in bed wil krijgen.

Rani zegt over het algemeen goede ervaringen te hebben gehad met suikerooms, maar had nooit gedacht dat ze ooit voor de gek zou worden gehouden door eentje.

In tegenstelling tot andere mannen bleek Dave zijn rijkdom niet te hebben geërfd. Hij vertelde dat hij advocaat was en sprak alleen over geslachtsgemeenschap en zijn rijkdom.

Pas na 2 maanden stemde hij in om haar te ontmoeten en kwam hij opdagen in een goedkope shirt dat niet echt geschikt was voor de locatie waar ze waren.

Tijdens het diner werd het nog duidelijker dat hij uit zijn comfortzone was omdat hij niet niet bekend was met het wijn- en voedselaanbod. Aan het eind vroeg hij zelfs om de rekening te splitsen.

Rani dacht dat hij nerveus was en zocht niets daarachter.

“Na het eten vroeg Dave om terug te komen naar mijn huis omdat zijn huis werd verbouwd. Ik zei ja en vreeën we."

“Een paar dagen later belde ik Dave en stelde voor dat we onze 'agreement' (over geld) zouden bevestigen, iets wat ik meestal doe voordat ik intiem ben met mijn sugar daddy. Maar in plaats van details uit te werken, vertelde Dave me dat hij geen tijd meer had om me te zien, dat dit het einde was."

“Toen besefte ik dat ik opgelicht was. Hij was helemaal geen suikeroom, hij was nep.”

Achteraf kwam ze erachter dat hij geen advocaat was, niet rijk en niet eens Dave heette.

Hoewel ze zich misbruikt en boos voelde, blijft ze zoeken naar haar perfecte suikeroom.

foto ter illustratie

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.