PARAMARIBO- De Caricom Jeugd Ambassadeurs van Suriname Raynel Enfield en Abigail Misidjan beleggen vandaag een spoed persconferentie, waarbij er zal worden ingegaan op het gedrag van de jongeren tijdens de Anti-discriminatieloop van afgelopen zaterdag. Deze loop, waarbij jongeren moeten tonen tegen welke vorm van discriminatie dan ook te zijn, lijkt zijn doel te hebben gemist, getuige het gedrag van heel wat jongeren tijdens het cultureel festijn dat na de loop werd gehouden.

Op de Facebook zijn er ook foto’s geplaatst met als titel: “Anti Discriminatie sex/mode show loop”. Op de gevoelige plaat is vastgelegd hoe jongeren immoreel dansgedrag aan de dag tonen door elkaar vast te grijpen, dit onder gejuich van leeftijdsgenoten.

De parlementariër Carl Breeveld heeft intussen ook zijn stem laten horen, ook onder meer over de manier waarop meisjes menen tijdens de loop gekleed te gaan. Iets dat overigens elk jaar weer het geval is tijdens de Anti-discriminatieloop. De persconferentie zal om 12:00 uur plaatsvinden in de vergaderzaal van het Nationaal Jeugd Parlement Suriname aan de Henck Aaronstraat (op het terrein van het CCS).

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.