INGEZONDEN

Matai Zamuël is de afgelopen dagen viraal gegaan op Facebook. Het is alom bekend dat Matai Zamuël  zich misdragen heeft tegenover zijn leerkracht. Het kan bij mij niet in dat Matai, die een hoogwaardigheidsfunctie voor Suriname bekleedt, te keer is gegaan tegen zijn meerdere.

Brutale gedragingen van studenten moeten worden afgestraft. Ik vraag me als politieke jongere af als Matai weet dat hij een jeugdambassadeur is van Suriname. Dit gedrag moet flink worden afgestraft. Matai is een werkarm van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken.

Ik veroordeel dit gedrag en ik verwerp het. Er is totaal geen respect voor de leerkracht getoond. In mijn optiek moet Matai per direct worden bedankt als jeugdambassadeur. Als dat niet gebeurt, verwacht ik dat zijn ego of zijn geweten tot hem spreken en dat ertoe leidt om de eer aan zichzelf te houden.

Livio Aminta

De redactie van de Ware Tijd stelt lezers in de gelegenheid stukken in te zenden ter publicatie. In principe worden alle ingezonden artikelen opgenomen, tenzij de inhoud schadelijk, kwetsend of beledigend is voor derden. Stukken die worden geplaatst komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de mening van de Ware Tijd. De redactie behoudt zich het recht voor om stukken niet te plaatsen, of in te korten of te redigeren zonder dat die uit hun context worden gehaald.

Dit bericht is afkomstig van de Ware Tijd. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.