Jadnanansing grootste stijger op kandidatenlijst PvdA

Tanja Jadnanansing is de grootste stijger op de kandidatenlijst van de PvdA voor de de Tweede Kamerverkiezingen op 12 september. Jadnanansing, momenteel Tweede Kamerlid en belast met Hoger onderwijs, stond in 2010 op plek 28 en staat nu op nummer 4. Dat maakte De Volkskrant vandaag bekend.

Tanja Malti Jadnanansing (Leiden, 26 april 1967) groeide op in Suriname en was na haar rechtenstudie medeoprichter en directeur communicatie van een informatiecentrum voor jongeren in Amsterdam. Daarna was ze diversiteitsmanager bij de Nederlandse Publieke Omroep, adviseur jongeren bij de NOS en presentator en programmamaker bij Multiculturele Televisie Nederland en de omroep Organisatie Hindoe Media. Van 2007 tot 2009 was ze ook samensteller en eindredacteur bij NOS Headlines en van 2009 tot 2010 was ze projectmanager van de permanente nieuwscampagne bij de NOS.

Ze won in 2002 de diversiteitsprijs van de gemeente Amsterdam en in 2003 de publieksprijs op het Hollandse Nieuwe schrijversfestival. Jadnanansing is sinds 17 juni 2010 lid van de Tweede Kamerfractie van de PvdA.(Bron: Wikipedia)

Dit bericht is afkomstig van Suriname | Waterkant.Net. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.