De Surinaamse Auto Rally Klub SARK organiseert van vrijdag 2 tot en met zondag 4 november de ISUZU Savanne Rally 2018, gesponsord door Fernandes Autohandel. Vanwege het grote succes van vorig jaar zal de start van dit grootste meerdaagse autosport event wederom plaatsvinden in het centrum van Lelydorp.

Het eerste traject (proloog van 20.00uur tot 24.00uur) is dit jaar speciaal opengesteld voor iedereen zonder 4WD. “Een uitgelezen kans om eens de speciale Savanne Rally sfeer te proeven voor iedereen zonder speciale terreinauto,” zegt hoofduitzetter AW Brakke. “Mijn uitzetteam en ik hebben dit jaar weer een avontuurlijke en gevarieerde rally uitgezet”.

De ISUZU Oefen Savanne Rally en de onlangs verreden Total Rally Challenge 2018 hebben de deelnemende teams al in topconditie gebracht. Voor de thuisblijvers zullen de spectaculaire beelden van de rally te volgen zijn via de sportprogramma’s van QN Sports.

Aan de Total Rally Challenge 2018 en de Total Treasure Hunt Speurtocht 2018 hebben in totaal 142 enthousiaste deelnemers meegedaan. Het uitzetteam onder leiding van Jane Harkisoen had voor de deelnemers van de rally een vernieuwend concept ontwikkeld met een route die de deelnemers op zaterdag middag via de buitengebieden bij Domburg naar de verlaten mijngebieden van Suralco bracht.

Na de feestelijke herstart bij Gow2 aan de Anamoestraat begon de echte challenge via bekende savannes naar de overnachting te Berg en Dal Resort. Vanaf de vroege zondagochtend hadden de uitzetters een gevarieerde rally dag uitgezet met als verrassing een rit door de pas nieuw ontdekte JAPO savanne.

Winnaars zijn:

Hoofdklasse: (1) Adolf Brakke/Orlando Brakke (FORD). (2) Dave Boetius/Robert Hahn (Firm Engineering). (3) Ryan Abrahams/Ramon Abrahams.

A-klasse: (1) Marvin Dipoikromo/Regillio Charles (Total). (2)Romario Dipopawiro/Joeri Liew (Isuzu). (3)Praveen Ramsamoedj/Amrish Premchand (Proprint).

B-Klasse: (1) Sumeet Banwarie/Jurian Amatsahip (Trustbank Amanah). (2)Shanon Liong A San/Jason Jeager. (3)Tirzah Monsanto/Nicole Karsowidjojo (Isuzu)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.