PARAMARIBO- Human Capital Management Solutions NV(HCMS NV) is per 20 november officieel ISO 9001: 2008-gecertificeerd. Dit meldt het bedrijf vandaag aan GFC Nieuws.

De ‘audit’ bij het bedrijf is op 26 september van dit jaar gedaan. Daarbij is gekeken naar de effectiviteit van processen en structuren binnen de organisatie, die van invloed zijn op de kwaliteit van de dienstverlening.

De toekenning van de ISO-norm betekent volgens HCMS NV dat het in staat is om constant diensten van hoge kwaliteit te leveren aan haar partners.
De overhandiging van het certificaat is gedaan door een vertegenwoordiger van het internationaal certificeringsbureau DNV. De directeur van HCMS NV, Chivaro Gajadien, nam die in ontvangst.

HCMS NV werd op 16 augustus 2006 opgericht als eenmanszaak De Oplossing. Door de jaren heen is deze onderneming uitgegroeid tot een toonaangevend dienstverlenend bedrijf op het gebied van ‘human capital’ in Suriname. “De ISO certificering is dan ook een bekroning van het constante streven naar verbetering van de dienstverlening”, klinkt het.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.