De heer Esajas die op GFC een ingezonden stuk heeft laten publiceren, heeft de klok horen luiden, maar weet niet eens waar de klepel hangt. Hij heeft duidelijk liggen dromen over de heer Rewien Isrie. Hij moet zich niet vergelijken met de heer Isrie, want hij kan niet eens in zijn schaduw staan. Hij heeft jaren geprobeerd om de paarse partij binnen te dringen, maar vanwege zijn minimale capaciteiten was hij afgewezen. Vandaar dat hij zo jaloers is op  R. Isrie.

Esajas moet wel een kip zonder kop zijn die zaken klakkeloos publiceert zonder deze eerst te verifiëren. Het is belachelijk dat de oranje partij zich bezighoudt met Isrie terwijl een groot deel van haar leden de partij de rug heeft gekeerd. Begin eerst binnenhuis uw probleem op te lossen voor u met anderen begint. Deze gifmenger van de VHP, die bij het hoofdbestuur van de VHP behoort, heeft nooit iets voor het volk betekend al die voorgaande jaren. Een Coroniaan die Isrie wilt bespreken moet zeker met molentjes lopen.

Isrie is jaren voorzitter van een jeugdorganisatie, die heel wat heeft kunnen realiseren voor de samenleving en was in het jaar 2010 aspirant-kandidaat voor DNA. Uit veldonderzoek en gesprekken met prominente burgers uit Nickerie is gebleken dat Isrie heel veel kan betekenen voor de Nickeriaanse gemeenschap.

De oranje partij ziet R.Isrie als gevaar vanwege zijn sterke achterban. Isrie behoort tot de paarse partij en zegt ook dat hij voor deze partij heeft gekozen omdat deze partij bewezen heeft dat zij genoeg daadkracht en moed heeft om ons land tot ontwikkeling te brengen. Het volk staat centraal bij deze partij en dat heeft zij bewezen in die drie jaren.

Bij de voorgaande regeringen ging het uitsluitend om eigen belang. Ze hebben zich steeds verrijkt met staatsgoed. De VHP was 15 jaren aan de macht, wat heeft deze partij voor het volk mogen betekenen? De NDP vindt R.Isrie potentieel en krachtig genoeg om in de media te verschijnen om zaken te bespreken en aan te halen die niet goed gaan in het land. Het is duidelijk dat de VHP-ers jaloers zijn dat hij zich niet bij hen heeft aangesloten maar bij de paarse partij.

Isrie is een medische student die binnenkort afstudeert als doktersassistent. De NDP is in staat de komende verkiezing alle 5 zetels binnen te halen in het district Nickerie. De NDP is de enige partij die binnen Nickerie een aantal kernen heeft geïnstalleerd. De VHP mag hierover dromen. Het moet duidelijk voor de VHP zijn dat de ‘president’van Nickerie, dhr. R. Doekhie zich door niemand laat chanteren, omkopen of belazeren. Ze moeten afblijven van de NDP.

De VHP moet eerst zijn troep binnen haar partij opruimen voor zij met anderen beginnen.
Als Esajas denkt R. Isrie hem zwart te schilderen bij de NDP of bij het Nickeriaanse volk, dan heeft hij het glad mis.
Iedere Nickeriaan is zich  bewust van de kwaliteiten en capaciteiten van deze prominente jonge Nickeriaan.

D. Badloe/virr_rish@hotmail.nl

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.