In Suriname is het soms een uitdaging correct te voldoen aan alle fiscale verplichtingen. Celery en Kenswil & Co introduceren om die reden een innovatief programma in Suriname. Op 1 november aanstaande wordt een nieuw salaris- en personeelsadministratie programma gelanceerd in Suriname genaamd Celery.

Celery is een online payroll & HRM software speciaal gebouwd voor Suriname. Celery is een zogenaamde webapplicatie. Dat betekent dat het programma via internet, online raadpleegbaar is. Met deze software kunnen bedrijven eenvoudig en volledig correct voldoen aan de loonbelasting en AOV-verplichtingen. Daarnaast kunnen ook alle personeel gerelateerde aangelegenheden optimaal worden geadministreerd.

Celery is 100% veilig, want alle data en documenten worden beschermd door speciale internet beveiligingscertificaten (versleuteling van data), die bijvoorbeeld ook door de banken voor hun online banking applicaties gebruikt worden.

Celery data wordt lokaal beheerd in het Tier-III datacenter E-Commerce Park Curaçao. In dit datacentrum heeft bijvoorbeeld tevens ‘Google’ al haar Caribische data opgeslagen.

Tijdens de demonstratie geeft Matthew Verhage van Celery uitgebreide uitleg over de software. Naast uitgebreide aandacht voor de salarisverwerking zal Siegfried Kenswil van Kenswil & Co een presentatie verzorgen over risico’s en optimalisatie mogelijkheden binnen de loonbelasting. Hij zal de nodige loonbelasting tips en tricks delen voor de optimale inrichting van de salarisadministratie.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.