IntoSuriname promoot Suriname met nieuwe App

Sinds kort is er een nieuwe App op de Surinaamse markt. De App geeft informatie over vakantie, reizen, verblijf, vervoer, eten en drinken, winkelen, uitgaan en evenementen in Suriname en is bedoeld voor toeristen, zakenmensen en Surinamers.

Op de App vindt men ook informatie over actuele evenementen die overzichtelijk op een kalender te vinden zijn en over acties en aanbiedingen die op een speciale pagina bijeen staan.

De App is een initiatief van het pas in Suriname opgerichte mediabedrijf NetMed Communications. Het bedrijf wil hiermee Suriname toegankelijker maken en internationale bekendheid geven als toeristisch land waar het tevens goed zaken doen is.

De App biedt aan bedrijven en culturele-, kunst- en andere instellingen de mogelijkheid om hun diensten, producten, evenementen en activiteiten te promoten. Via www.into-suriname.com kunnen bedrijven of organisaties hun product of diensten zelf op de App plaatsen. Dit is de eerste periode gratis.

Na de eerste periode neemt IntoSuriname dan contact op met het bedrijf of de organisatie hun ervaringen te horen en wordt dan afgesproken of men belangstelling heeft om een betaalde vermelding te plaatsen op de App.

De App “Into-Suriname” is te vinden in de Play Store van Android en de App Store van Apple; zoeken op “Into-Suriname”.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.