Passagiers die gebruik maken van de diensten van de PLO-bussen op de route lijn 8 zijn overgeleverd aan de grillen van de buschauffeurs. De route loopt via de Jaggernath Lachmonstraat naar de universiteit. Afhankelijk van de stemming van de chauffeur blijft hij daar staan wachten op de ADEK-studenten zonder rekening te houden met de passagiers die naar Flora gaan.

Zo bepaalt hij of hij doorgaat tot het NATIN of direct weer omkeert naar de hoofdweg. Eenzelfde penitentie moet de passagier ondergaan wanneer de bus bij het CBB aankomt. De chauffeur bepaalt doodleuk dat hij daar een tussenstop maakt om passagiers die van het CBB komen, mee te kunnen nemen.

O wee als een Flora-passagier een opmerking maakt. De chauffeur is dan in alle staten en dreigt de passagier uit zijn bus te zetten. Het is begrijpelijk dat de chauffeur zijn dagopbrengsten wil vergroten maar laat hem ook rekening houden met de hongerige schoolkinderen en andere passagiers die in zijn bus zitten.

Jimmy Roberts – Florabewoner

In de rubriek ‘Ingezonden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.