Meneer de redacteur, moeten er eerst ongelukken gebeuren voordat de overheid de trottoirs in de binnenstad van Paramaribo redelijk begaanbaar maken? Moet ik eerst mijn nek breken? Het is haast geen doen om te lopen in de Maagden- Steenbakkerij- en de Jodenbreestraat. Om de vijf tot tien meters zijn de tegels op de trottoirs kapot. Als je niet oppast val je met alle nare gevolgen van dien.

Als de overheid, zoals door de regering elke dag wordt verteld, zoveel geld heeft opgespaard, waarom worden deze kleine zaken niet afgehandeld?

Ik heb niets aan megaprojecten als ik een ongeluk kan krijgen bij het boodschappen halen in de stad. De president meent het wel goed met het land, maar zijn medewerkers van Info Act moeten deze kleine dingen ook onder zijn aandacht brengen. Doordat hij niet meer loopt in de binnenstad, vallen deze zaken hem zeker niet op. Hiermee hoop ik dat hij te weten komt wat er speelt. Bij voorbaat dank voor plaatsing.

Mevrouw N. van Klaveren

In de rubrieken ‘Ingezonden/ Aangeboden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.