Meneer/mevrouw de redacteur,

alvast bedankt dat ik mijn mening via uw medium mag ventileren.

Tegenwoordig met de toenemende ontwikkelingen op ICT gebied, heeft vrijwel een ieder gemakkelijk toegang tot het internet. Het kan nu al gewoon via een mobieltje of men zit lekker achter een pc of laptop/tablet om te surfen op het net. Zo is bijna een ieder lid van een de vele fora.

Je hebt Facebook, Twitter etc. Voor zover ik weet is het de bedoeling (en nog steeds) dat men via deze fora iets leuks doet, contacten onderhoud met vrienden en familie of anderen gebruiken deze zaken als bron van inkomsten door advertenties op te plaatsen. Het plaatsen van familie foto’s of een bordje lekker eten zijn dingen om van te genieten. Maar we zien de laatste tijd ook een trend waar mensen elkaar beledigen of ook nog roddels vertellen.

Hoewel dit niet te stuiten is kan dit, in het geval van Facebook, nooit het geval zijn. Dit forum is voor sociaal contact en niet voor vuilsmijterij. Dan is het leuke er van af. Ik doe bij deze een beroep op alle gebruikers van Facebook om de zaak leuk en correct te houden. U heeft uw mening en dat mag. Het is uw account dus u doet ermee wat u wilt. Maar mogen we dit forum dan ook gebruiken als een bron van opvoeding naar onze kinderen toe.? Ouders, laat u zich niet meeslepen in allerlei discussies die beneden alle niveau’s zijn. Kijkt u ook wat u post. Laten we het leuk houden.

Georginio Th. Vermeer

In de rubriek ‘Ingezonden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.