Soms weet je het niet meer met ons land. Je vraagt je af waar we naar toe gaan. De laatste dagen is via de media het nieuws geweest waarbij 4 criminelen tijdens een politieactie zijn doodgeschoten. De meningen zijn verdeeld en dat respecteer ik als democraat. Maar als burger van dit land maak ik mij wel zorgen om de verhalen die rond de politieactie de ronde doen. Het zou namelijk gaan om een ordinaire executie. Ook zou het niet gaan om de groep criminelen die de roof in de Maretraite Mall hebben gepleegd. Kortom er wordt van alles gezegd.

Ook de politie, de minister van justitie en de pg hebben hun zegje gedaan. Indien criminelen opgepakt worden zal niemand daar moeite mee hebben. Elke crimineel minder betekent meer rust in de samenleving. Echter moet het niet zo zijn dat criminelen, verdachten op een bestiale (gestapo) wijze worden uitgeschakeld. Let wel…als een crimineel terugschiet of een stopverbod negeert zal ik de laatste zijn om een harde politieactie af te keuren. Echter is er veel onduidelijk in deze kwestie. De familieleden van de doodgeschoten jongemannen beginnen zich nu te roeren.  Intussen blijft de geruchtenmachine op volle toeren draaien. Dit zorgt natuurlijk ook voor onrust in de gemeenschap.

S.C.

In de rubriek ‘Ingezonden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.