Het is mij in Suriname vaker opgevallen dat de ambulance te lang op zich laat wachten. Na ongeveer 16 jaar weg te zijn geweest naar het buitenland, merk ik dat dit probleem nog steeds niet is opgelost. Mensen gaan soms gewoon onnodig dood!

Veel regeringen hebben beloofd aandacht hieraan te besteden en een oplossing te brengen, echter zonder resultaat. Een mensenleven is kennelijk niet zoveel waard in dit land.

Ik heb gisteren meegemaakt dat een gewonde bij een auto-ongeval, ruim twee uren moest wachten op een ziekenauto. Het is een grote schande! Gewoon onmenselijk! Ik kan me niet voorstellen dat de president geen maatregelen treft.

Hoe lang moet men wachten op een ambulance? Niet langer dan een kwartier, heer president. Doet u alstublieft hier wat aan. Het kan ook gebeuren dat een dierbare van u ligt te wachten.

C.J.

In de rubriek ‘Ingezonden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.