Diverse delen van Suriname maar vooral in Paramaribo en Wanica zijn de laatste jaren nieuwe projecten bijgekomen. Geachte GFC redactie. Ik heb gemeend in het kort de aandacht van de regering te vragen voor het volgende. Ik en met mij, honderden misschien duizenden burgers zijn afhankelijk van openbaar vervoer. Ik woon nu op een van de nieuwe projecten in het noorden van de stad waar er helemaal geen busvervoer aanwezig is.

Er rijdt wel een bus op een andere traject dat ‘dichtbij’ mij woonwijk loopt. Toch gaat het hier om enkele honderden meters. In de regen is dat helemaal niet te doen en voor alleenstaande moeders met kleintjes en de ouderen onder ons is het zeer ongeriefelijk. Ik wil de overheid vragen de nieuwe bustrajecten te introduceren zodat mensen die in de nieuwe wijken wonen ook gebruik kunnen maken van de particuliere- of staatsbus. Meneer de redacteur, het is ook niet de bedoeling dat we al ons geld uitgeven aan een taxi. En vooralsnog hebben we de luxe van een eigen auto niet.

Diana O. Merto

In de rubriek ‘Ingezonden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.