Het is toch te gek voor woorden dat de media melding maakt van een eventueel vertrek van minister Shirley Sitaldin van Onderwijs en ze is vervolgens in geen velden of wegen te bekennen? Als er niets aan de hand zou zijn, zou elk weldenkend mens direct van zich laten horen. Of tenminste zaken ontkennen in de media.

Maar sinds vrijdagmorgen las al op GFC dat de minister mogelijk gaat bedanken en niemand heeft die dag of zaterdag een teken van leven van de bewindsvrouw ontvangen. Het lijkt wel een bacovenwinkel in Suriname.

Is dit de manier waarop wij volwassenen een voorbeeld zijn voor onze schoolkinderen?

Ik wil mevrouw Sitaldin vriendelijk vragen om uitleg te komen geven over de huidige status van haar positie. Deze aanpak van haar komt zeer amateuristisch over bij een heleboel personen. Het gaat om een groot ministerie dat stuurloos dreigt te raken en de mevrouw verzuimd openheid van zaken te geven.

Ook de president moet op de meest korte termijn uitleg geven over de wijze waarop hij het departement wenst te draaien. Het gaat immers om de toekomst van onze jeugd in het bijzonder en Suriname in het algemeen.

Hendrik S.

In de rubrieken ‘Ingezonden/ Aangeboden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.