Ik weet me geen raad meer. Telefoontjes en brieven helpen niet. Ik woon in de omgeving in de Commissaris Simonspolder. Al jaren krijgen wij alleen maar vuil water uit de kraan. Mijn kleren was ik bij mijn moeder in de stad. Voordat ik het eten voor mijn gezin klaarmaak, moet ik het water vijf tot zes keren koken en zeven voordat ik het kan gebruiken. Soms ben ik verplicht liters water in de winkel te kopen omdat ook na het opkoken en zeven het water vies blijft.

Er is ons zoveel beloofd maar nog steeds geen actie van de waterleiding noch het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen. Het is prachtig dat wij voorzien zijn van leidingwater maar als je het niet gebruiken kan en er toch voor moet betalen is het pur’ bruku sondre f’i kan wer’ a bruku baka. Minister Hok luister naar onze kreten. Geef onze kinderen een kans gezond op te groeien en niet verpest worden door vies en ongezond leidingwater. Dank U voor plaatsing.

Regina B, Simonspolder

In de rubriek ‘Ingezonden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.