Terwijl heel Suriname aandacht heeft voor andere, niet minder belangrijke zaken, mogen we onze sporthelden niet vergeten. De komende week en wel op 27 juli gaan de Olympische Spelen in London, Engeland van start.

Namens Suriname doen 5 sporters mee die hopen een medaille naar huis te kunnen slepen. Lukt dat niet dan gaan ze duidelijk voor verbetering van hun prestaties. Het is bekend dat het Olympische veld erg zwaar bezet is. Op alle onderdelen komen de topsporters voor. Zwemmen, atletiek etc.

De top van de wereld is aanwezig dus zal het moeilijk zijn voor onze sporters om er een prijs te behalen. Maar van mij krijgen ze alle steun om een goed resultaat neer te zetten. Alles is mogelijk. Toen Anthony Nesty goud behaalde in Seoul had niemand dat voor mogelijk gehouden. Nog steeds geniet ons land na van het olympische goud.

Kirsten Nieuwendam (atletiek 200 meter), Jurgen Themen (100 meter), Chinyere Pigot (50 meter vrije slag), Diguan Pigot (100 meter schoolslag) en Virgil Soeroredjo (badminton, heren enkel), ik wens jullie allemaal veel succes toe. Ga ervoor. Doe je uiterste best en maak Suriname trots.

R.C.

In de rubriek ‘Ingezonden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.