Het is niet meer te betwisten dat de zittende Surinaamse regering een goede job doet. Ze is niet zo passief als de vorige coalitiemacht. Er worden initiatieven genomen om een stuk vooruitgang in het land te bewerkstelligen. Op de meeste departementen is het duidelijk merkbaar dat er sprake is van vernieuwde inzichten en werkwijzen.

Het is ook opvallend dat de oppositie steeds minder munitie heeft om kritiek te leveren. Het is vrij stil in dat kamp want er valt immers weinig te doen. In het belang van Suriname lijkt het mij daarom verstandig om de handen ineen te slaan en alle medewerking te verlenen aan de regering Bouterse/ Ameerali.

Wij zouden als eenheid veel meer van dit mooi en gezegend land kunnen maken indien wij allemaal ondersteuning geven aan het beleid dat nu wordt gevoerd. Een andere weg zou funest zijn.  Een continuering van een kabinet met Desi Bouterse aan het  hoofd zal daarom van eminent belang zijn voor de verdere ontwikkeling van Suriname.

J. Fileers, Wanica

In de rubriek ‘Ingezonden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.