100 of 110 of nog harder! Ik weet niet precies met welke snelheid sommige verkeerscriminelen mij inhalen, maar het gaat wel erg hard. Soms denk ik, ze racen misschien om naar het Academisch Ziekenhuis te gaan. Het kan zijn dat hun vrouw hoogzwanger is en ze dringend moet bevallen. Dat is wel een goed argument om te racen, zo sus ik mijn ergernis. Maar hoe vaak weet ik ook dat ik mezelf  voor de gek houd met die gedachte. Vooral wanneer ik iets later zie dat die potentiële verkeersmoordenaar bij een winkel iets verderop  is uitgestapt om even een cola te kopen. Ziekelijk gewoon dat dit soort figuren alle kans krijgen om door te gaan met dit verfoeilijk gedrag. Zie het maar als een gek die met een houwer zit te zwaaien. Is er een groot verschil dan? Inspecteur John Jones schreeuwt zich kapot op de radio en tv. Die goede man doet zijn best, maar tevergeefs. Deze randdebielen horen weggehaald te worden van de weg ter bescherming van U en mij! Het is geen tijd meer voor praatjes, maar voor een harde aanpak! President, U bent aan zet! Theo. J. In de rubriek ‘Ingezonden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.