De politie moet niet grappen met aangiften van bedreigingen of mishandelingen. Recentelijk las ik in de krant dat een burenruzie dreigde te escaleren aan de Grandostraat. En mevrouw deed haar beklag aan de krant dat zij al jaren ruzie heeft met een buurman die haar bedreigd. Hij zou haar hond en kat hebben doodgeslagen en heeft haar kortgeleden gestenigd waardoor zij een hoofdwond heeft opgelopen.

De vrouw klaagde dat zij aangiften heeft gedaan bij de politie en dat de buurman na enkele uren weer vrij en blij rondliep. De politie en het Parket moeten niet grappen met deze aangiften. Het begint bij een hond en een kat daarna wordt het stenigen en het sluitstuk is moord.

De buurman moet streng aangepakt worden waardoor deze mevrouw zich weer veilig voelt op haar erf en in haar huis. Het heeft geen zin dat de politie achteraf verklaard dat er aangiften waren gedaan. Een open put moet gedempt worden en men moet niet wachten tot de kalf erin valt en verdrinkt. Dank U voor plaatsing.

M. Kromodipo

In de rubriek ‘Ingezonden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.