Al langer dan tien dagen ligt er een dode hond aan de Kwattaweg, ter hoogte van de poli van dokter Punwasi. Het beest werd door een auto aangereden en gaf ter plekke de geest.

Buren hebben de volgende dag gebeld naar Openbaar Groen en gevraagd voor de opruiming omdat zij terecht bang waren voor de ongezonde situatie die zou ontstaan als het kadaver daar zou blijven liggen. Zij hebben 250 procent gelijk gekregen.

Openbaar Groen is niet verschenen om het kadaver op te ruimen en door de hitte is dat tot ontbinding overgegaan en barstte de buik van het dier open. Een niet te verdragen stank verspreidde zich in de omgeving en dat nog wel voor een dokterspoli. Foei, Openbaar Groen! Bestaat met de nieuwe naam er geen milieuvriendelijkheid meer?

H. Radj /Oude Charlesburgweg

In de rubriek ‘Ingezonden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.