Op de Ringweg- Noord staat er al enige tijd zwaar materieel geparkeerd van buitenlandse wegenbouwers.

Het gevaarlijke is dat er geen degelijke waarschuwingssignalen zijn geplaatst om andere weggebruikers hierop te attenderen. Vooral in de avonduren kan dit voor zeer gevaarlijke situaties zorgen.

Ik vraag mij af waarom de overheid niet ingrijpt. Of moeten er eerst doden vallen? Als iemand met een redelijke snelheid  tegen de geparkeerde voertuigen botst, kan hij of zij het leven direct laten, dat is wel duidelijk.

Dit geval illustreert weer de ernstige laksheid van de politie die daar dagelijks langsrijdt en ook andere overheidsambtenaren.

J. Motti

In de rubriek ‘Ingezonden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.