Voor sommige mediawerkers is de galavoorstelling van Suripop vrijdagavond een suriflop geworden. Ondanks een uitnodiging van de organisatie, had de pers die de show wilde verslaan geen plaats. Zij werd zeer onbeleefd bejegend. U had dan maar een kaartje moeten kopen, werd gezegd.

Waarom de pers uitnodigen als er geen voorzieningen worden getroffen? Niemand nodigt mediawerkers uit om na de pauze te komen. Jammer, want binnen het Suripopbestuur zitten ook leden en ex-leden van de media die heus wel weten hoe het hoort.

De media heeft bij de launching niet voor niemendal een cd gekregen om Suripop te promoten. De media bestaat niet alleen uit radio en tv, ook de schrijvende pers en de fotografen behoren daartoe. Eind goed al goed zullen wij maar zeggen want sommigen hebben ondanks dit hun werk verricht.

J.S.

In de rubriek ‘Ingezonden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.