Bestaat Milieubeheer nog? De naam is veranderd in Openbaar Groen. Wil dat zeggen dat men zich alleen maar bezig zal houden met bomen en planten en niet meer zorg voor het schoonhouden van de stad? Vuilnistonnen alleen zijn niet genoeg. Er zijn zoveel werklozen.

Laat hen de gehele dag de stad schoonhouden zoals in het buitenland. Versiering van de stad voor de EU/ACP-gasten is leuk, maar wat gebeurt er met mij die hier woont en werkt? Tel ik dan niet mee?

Het is erbarmelijk wat ik en met mij vele andere medeburgers meemaken als wij naar het werk gaan en door de binnenstad moeten. Paramaribo is een van de meest vieze steden van deze regio. Foei toch overheid. Wil je zo toeristen aantrekken? Denk eerst aan je eigen mensen en maak de stad dagelijks schoon. Er wordt maar gepraat over mindshifting maar dat moet van de regering komen.

Valt het haar niet op wanneer zij in hun mooie auto’s langsrijden? Hun percelen thuis zijn toch ook schoon? Laat de stad dan ook mooi schoon gehouden worden.

Mieke

In de rubrieken ‘Ingezonden/ Aangeboden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.