Naar mijn mening zijn de Chinese juweliers in de Maagdenstraat de grootste verdieners van onze binnenstad. Daarom neem ik hen kwalijk dat zij niet bereid zijn om de stoepranden voor hun juwelierszaken te herstellen. Voor de meeste zaken zijn de stoepen kapot. Straattegels liggen links en rechts en als de voetganger niet oppast struikelt hij, met alle nare gevolgen van dien. Waarom moet er op de overheid gewacht worden terwijl zij het geld verdienen? Ik hoor de lui al zeggen dat het niet waar is.

Indien niet waar, waarom kan de Maagdenstraat dan gebombardeerd worden tot de juweliersstraat van Paramaribo? Laten zij die richting Heiligenweg, voorbij de Steenbakkerijstraat, hun zaak hebben, een voorbeeld nemen aan de juweliers die staan tussen de Dr. S. Redmondstraat en de Steenbakkerijstraat.

Zij houden wel rekening met de voetganger en hebben hun stoeprand verfraaid zodat men rustig en zonder struikelgevaar langs hun winkel kan lopen. Ik hoop dat ook de Chinese vereniging hiervan werk zal maken en de lui op het matje roept en de stoepen laat herstellen.

J. van Wilgen (iemand die dagelijks in de Maagdenstraat loopt)

In de rubriek ‘Ingezonden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.