Dare To Challenge, met deze woorden wil de Surinaamse Zaalvoetbalbond een push geven aan de ontwikkeling van deze sport in ons land. Momenteel is een internationaal toernooi in de Anthony Nesty Sporthal gaande. Naast de landskampioen Linco doen ook semi-kampioen Styx, de nationale selectie van Curaçao en het Braziliaanse Paisandu mee. Gisteren werd al genoten van zaalvoetbal op top niveau.

Jammer dat Styx het heeft moeten afleggen tegen Curaçao. Aan de andere kant zorgde Linco voor een goed gevoel door Paisandu te verslaan. We juichen het initiatief van de bond toe. Het is na jaren weer, dat er een internationaal zaalvoetbal evenement wordt georganiseerd. Alleen zo kan je als land zien waar je staat in je ontwikkeling. Eerlijk gezegd, niet slecht te noemen. Er moeten vaker dergelijke meetmomenten gehouden worden.

Het is altijd een prikkel naar de spelers toe maar ook voor het publiek betekent het niets anders dan vermaak en het nog meer aanvuren van hun ploeg. Zaalvoetbalbond, gaat u zo door. Het ziet er goed uit.

S.C.

In de rubriek ‘Ingezonden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.