Het is de afgelopen tijden een grote rage geworden dat wanneer je mobiel afgaat je ontdekt dat er een missed call is geweest. Bel je de persoon dan hoor je: “ Ik heb geen beltegoed en daarom gaf ik je een missed call.”

De persoon vertelt je dan allerlei onbenullige dingen en houdt geen rekening met jouw beltegoed. Was het zo dat de jongeren in het verleden gebruik maakten van dit fenomeen, want als vader kan ik erover praten, nu zijn het ook oudere mannen en vrouwen die zich laten leiden tot dit onmaatschappelijk gedrag. Anders kan ik het niet noemen.

Als je niet kan zorgen voor voldoende beltegoed waarom dan een mobiel? Werklozen hebben geen mobiel nodig. Als je een baan hebt dien je over voldoende beltegoed te beschikken. Voor jongeren is het een mode om over de duurste mobile telefoons te beschikken. De ouders zijn bereid ervoor op te draaien, Maar ik denk niet dat u die hard werkt en wel beltegoed heeft bereid bent een andere volwassene te sponsoren met beltegoed.

T. Richards

In de rubriek ‘Ingezonden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.