Nog steeds worden wij geconfronteerd met vreselijk hoge prijzen van de producten in de winkels. De prijzen overschrijden de normale verkoopprijzen. Een pak brood van 8 puntjes wordt voor SRD 7,50 verkocht.

Tevens vinden de klanten de winkeliers klantenvriendelijk. Als er sprake is van een dichtstbijzijnde winkel in een bepaald gebied, zijn de buurtbewoners genoodzaakt hun inkopen daar te doen. Als ze elders hun producten zouden willen kopen, dan zouden zij ook geld kwijt zijn aan vervoer.

Rokers

Rokers die een stoppoging wagen met behulp van de mobiele telefoon, hebben 71 procent meer kans dat ze na zes maanden succesvol zijn gestopt dan mensen die geen gebruik maken van die techniek. Dat blijkt uit een analyse van de tabaksverslavingsgroep van de Cochrane.

Veiligheidsvoorschriften

Op werkplaatsen waar er gebruik wordt gemaakt van breekbare apparatuur, dient de werkgever waar nodig ervoor zorg te dragen dat zijn werknemers de beschikking hebben over: gelaatschermen, leren en plastic schorten, leren handschoenen en leren beenbeschermers. Ook moeten de werkgevers erop toezien dat de werknemers daadwerkelijk gebruik maken van de beschuttingsmiddelen, om ongelukken te voorkomen.

mw. H. Stjura
In de rubrieken ‘Ingezonden/ Aangeboden’ stelt GFC een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.