Oproep tot tolerantie, eenheid, verdraagzaamheid en respect voor de Surinaamse coalitie & oppositie m.b.t. de Surinaamse staatshoofd!

Deo vindice!!!

Het demoniseren/criminaliseren van de Surinaamse ‘vader des vaderlands’ president Desi Bouterse, door een buitenlandse (media) mogendheid is niet alleen een NDP-ding, maar een nationaal ding en het betreft casu quo schaad internationaal de gehele jonge Surinaamse natie!

De NDP-afdeling Nederland heeft een statement gelanceerd op GFC Nieuws richting Nederland c.q. de Nederlandse media en heeft  haar misnoegen geuit over het stelselmatige tendentieus, ongefundeerde, nodeloos kwetsend, negatieve bejegening  en demonisering van de Surinaamse staatshoofd president Desire Delano Bouterse vanuit de voormalige Surinaamse kolonisator, het Koninkrijk der Nederlanden.

Het moet eigenlijk de bedoeling zijn dat alle politieke partijen in Suriname, met name coalitie/oppositie en de  politieke afdelingen in Nederland ook hun stem laten horen om zo hun misnoegen te uiten over de omstreden berichtgevingen over zijne excellentie president Desire Delano Bouterse van de Republiek Suriname.

Roy Frits Lansdorf

In de rubriek ‘Ingezonden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.