Het is ongelooflijk en een regelrechte bedroeflijke schande, dat een onderneming als Staatsolie zichzelf en ons gevoel voor wat goed  is te kijk zet, door een naam als Go2 te honoreren. Dit  terwijl de spelregels over de ingezonden namen glashelder waren.

Ik schaam me weer eens diep als Srananman, want in een gesprek erover met mijn kinderen weet ik dit als opvoeder niet te verkopen. Mijn dochter kijkt stomverbaasd naar me, en stottert “Maar…maar…..maar pa, er staat….huh? Dat mag toch niet?”

“Nee schat, het mag niet. Maar ik zeg je weer eens: grote mensen doen helaas lang niet alleen dat wat mag en al zeker niet dat wat goed is…onthoud het maar goed.”

Schande.

Norman W. Cabenda

In de rubriek ‘Ingezonden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.